ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ   

 

Αρχική |  Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα | Επικοινωνία

Κατάλογος Προϊόντων

Πάνελς-Ηλιογεννήτριες

Μετατροπείς/Inverter

μπαταρίες ( battery deep cycle)/Συσσωρευτές

Ρυθμιστές φόρτισης

Ανεμογεννήτριες

Βάσεις- Tracker

Λαμπτήρες

Ψυγεία

Αντλίες Νερού

Σύστημα 50Wp-170Wp
Σύστημα 200-1000W

Υβριδικό 550-950W

Υβριδικό 1900W
Διασυνδεδεμένα συστ.
Διασυνδεόμενο 100KW

 

Εγγυήσεις προϊόντων
25 χρόνια εγγύηση για τα φωτοβολταϊκά πάνελς
2 χρόνια για το Photovoltaic  kit

 

 

 

 

 

μπαταρίες ( battery deep cycle) - Συσσωρευτές

Τύποι Μπαταριών - online αγορά - Επιλέξτε κατηγορία

Μπαταρίες ( battery deep cycle) φωτοβολταικών συστημάτων βαθιάς εκφόρτισης με διάρκεια ζωής έως 15 χρόνια


ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΥΓΡΑ
Οι μπαταρίες ( battery starter) ανοιχτού τύπου είναι οι κλασικές μπαταρίες ( battery deep cycle) με πώματα οι οποίες έχουν το χαμηλότερο κόστος αγοράς και αποτελούν τη φθηνότερη λύση για κάθε περίπτωση. Οι μπαταρίες  αυτές έχουν χαμηλότερες προδιαγραφές κατασκευής σε σχέση με τις μπαταρίες ( battery deep cycle) κλειστού τύπου και GEL/AGΜ και αποδίδουν λιγότερα αμπέρ. Απαιτούν συντήρηση συχνά και πρέπει να τοποθετούνται με προσοχή ώστε να μη προκαλέσουν ζημιά λόγω υπερχειλήσεων. Δεν συνιστώνται για για κυκλικές, πολλαπλές φορτίσεις ούτε σε εφαρμογές σε φωτοβολταικά συστήματα, UPS, ηλεκτροκίνητα αμαξίδια.

Οι μπαταρίες ( battery deep cycle) τύπου AGM χρησιμοποιούν Boron-Silicate Glass Mat μεταξύ των πλακών.Ο ηλεκτρολύτης είναι μέσα στο Glass Mat και δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής σε περίπτωση σπασίματος της μπαταρίας.Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος παγώματος της μπαταρίας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αφου δεν υπάρχουν υγρά μέσα. Οι τάση φόρτισης είναι η ίδια όπως για κάθε απλή μπαταρία και λόγω του ότι η εσωτερική αντίσταση είναι εξαιρετικά μικρή δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης της μπαταρίας κάτω από συνθήκες γρήγορη φόρτισης ή εκφόρτισης.Ο ρυθμός αυτοεκφόρτισης είναι πολύ χαμηλός της τάξης του 1-3% μηνιαία που σημαίνει ότι μπορούν να μείνουν εκτός φόρτισης για περισσότερο χρονικό διάστημα χωρίς να πέσει ιδιαίτερα η απόδοση της.Οι πλάκες στην AGM είναι ιδιαίτερα συμπαγείς και αντέχουν περισσότερους κραδασμούς από κάθε άλλη μπαταρία.

Έχουν διάρκεια ζωής 10-12 χρόνια ενώ είναι κατάλληλες για κυκλικές, πολλαπλές φορτίσεις με εφαρμογές σε φωτοβολταικά συστήματα, UPS, ηλεκτροκίνητα αμαξίδια.
 
 

 

 

Δείτε προσφορές για όλους τους τύπους μπαταριών
Ανοικτού τύπου...πληροφορίες
Κλειστού τύπου...πληροφορίες
Κλειστού τύπου GEL...πληροφορίες
Κλειστού τύπου Calcium...πληροφορίες
Solar PzS 2 Volt...πληροφορίες
Solar OPzS 2 Volt...πληροφορίες
Solar OPzV 2 Volt...πληροφορίες

 

 

Διάθεση και διανομή σε όλη την Ελληνική επικράτεια:

μπαταρίες ( battery deep cycle) και συσσωρευτές 12V/24V για όλους τους τύπους των εταιριών

 

 

 BANNER, DELCO, CEAC-FULMEN-EXIDE GROUP OPzS EPzS, VARTA,

OPzV SONNENSCHEIN, EFFECTA BTL,WINNER MF

 
 

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Για αγορά περισσοτέρων από 10 τεμαχίων παρέχεται επιπλέον έκπτωση. Παρέχονται τιμές χονδρικής για επαγγελματίες. Ειδικές προνομιακές τιμές χονδρικής για μελλοντικούς ηλεκτροπαραγωγούς και υποψηφίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάρκων ...ζητήστε πληροφορίες

 

Φωτοβολταϊκά πάρκα

πληροφορίες

 
  μπαταρίες ( battery deep cycle), μπαταρια, συσσωρευτες, battery, συσσωρευτής, μετατροπεις, συσσωρευτες, battery, BATTERY, BATTERIES, inverter, inverters, photovoltaic, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, φωτοβολταικά παρκα, τιμές φωτοβολταικών πάνελς

Χρήσιμα λινκς